DALE ÅPNER NY BUTIKK

1. november kunne Amfi Moa åpne dørene til nybygget som binder sammen Moa Syd og Moa Øst, og befestet dermed sin status som Norges største kjøpesenter. Her har det komt 40 nye butikker, spisesteder, kino og bibliotek fordelt på 35 000 kvm. Blant disse finner du klesbutikkene DALE + og DALE TREND, hvor DRIV DESIGN har stått for design og leveranse.

Vi ønsker lykke til med ny butikk, og gleder oss til å finne godbiter blant stativene!

Inngangsparti hvitt.jpg
Nærbilde sko.jpg
Oversikt hvitt.jpg
Bilde vegg ACNE.jpg
Disk.jpg
Oversikt svart.jpg
Oversikt luxury.jpg
Detalj smykkebord.jpg
Detalj Luxury.jpg
Dressavdeling2.jpg
Detalj stativ marmor.jpg
Butikkfasade.jpg

Vidars L'uomo

I høst har vi vært på farten for å besøke både gamle og nye kunder. I Tønsberg var vi innom Vidars L’uomo, en av Norges ledende herreklærsbutikker. I fjor flyttet de inn i “nye” lokaler fra 1919 og totalrenoverte innsiden av et av Tønsbergs mest ærverdige bygg. Her var vi i DRIV DESIGN ansvarlige for både konseptdesign og innredningsleveranse. Målet var å få en butikk som skulle bygge opp under stikkordet “skreddersøm”. Vidars er opptatt av å levere det aller beste, og fokuserer på klassiske, varige og kvalitetssterke merker. Her er du mer enn bare en kunde.

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

 Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Jordbærmodus

Like etterlengtet og like kjærkommen hvert år - endelig er det sommer! Vi setter mobilen på lydløs og låser dørene til kontoret. Skal du ha tak i oss, er vi avgårde for å spise jordbær.

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere GOD SOMMER!

Sommer jordbær.jpg

En smakebit av bylivet i Kristiansand

 

Nettmagasinet Byliv Kristiansand har skrevet en artikkel om T. LYNN som åpnet dørene til sin nye butikk i mars. 

  Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum

Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum

  Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum

Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum

- Mange reiser til utlandet for å shoppe, og vi ville gjøre vårt for å tilby kundene den samme opplevelsen her i byen, sier daglig leder Tove Lynn Johannessen Flaat. Hun ønsker velkommen til store, luftige og supermoderne lokaler. Veggene er lyserosa, kassadisken er av grønn marmor og midt i butikken troner en stor rødvinsfarget fløyelssofa. -Den er veldig populær blant mennene! sier Tove og ler.
 
 Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum

Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum

Boligstyling på Grimmerhaugen

Et litt annerledes prosjekt for oss i DRIV DESIGN! Dette er arkitekt Eldar Fet sin egen leilighet på Grimmerhaugen.

Her har vi fått style en av Ålesunds kuleste leiligheter. Med arkitekttegnede spesialtilpasninger og smarte løsninger, lå alt til rette for en morsom dag på jobben. Dette gikk som en lek! 


Foto: John Colbensen

12_kjøkken_1.jpg
 
13_kjøkken_2.jpg
 
15_kjøkken_stue_1.jpg
 
16_kjøkken_stue_2.jpg
 
21_stue_2.jpg
 
23_stue_4.jpg
 
8_annet_gang_1.jpg
24_annet_detalj_stue_1.jpg
 
19_soverom_3.jpg
 
5_bad_2.jpg

London calling

Etter en vinter som har føltes ualminnelig lang, nyter vi å se at våren er i full anmarsj med små grønne spirer og nytt liv. Med en værmelding som lovte sol og 16 grader (og storbyluft!) satte vi kursen mot London for å få en kickstart på den nye sesongen. Her er noe av det som fanget oppmerksomheten vår:

 
Paul Smith-2.jpg
 
Overbygd gate-2.jpg
 
Flatiron-2.jpg
 
Gulv-2.jpg
 
Himmel og arkitektur-2.jpg
 
WestEnd cafe-2.jpg
 
WestEnd cafe dør-2.jpg
 
Gate utenfor Liberty-2.jpg
 
Liberty-2.jpg
 
Kafebord-2.jpg
 
Avocadotoast-2.jpg
 
Aesop-2.jpg
 
Nike-2.jpg
 
Grafitti lepper-2.jpg
 
Lush-2.jpg
 
Tate Modern-2.jpg
 
Neon tekst-2.jpg
 
Betongtrapp-2.jpg
 
Regnbuevegg-2.jpg
 
Betongtrapp ovenfra-2.jpg
 
Alright-2.jpg

T. LYNN

 

I år har vi hatt et gledelig gjensyn med en kunde vi har jobbet med tidligere. Damene bak T. Lynn i Kristiansand har lang fartstid i bransjen og nyter godt av mange års erfaring og kompetanse. De kom til oss med et ønske om å få en ny og fresh butikk som reflekterer deres kjerneverdier; å tilby klær for kvalitetsbevisste kvinner til en rettferdig pris, med et sofistikert vareutvalg og personlig kundeservice.

Her valgte vi å fokusere på gode materialer og spennende sammensetninger. Kombinasjonen av messing, grønn marmor, heltregulv lagt i fiskebensmønster, rosa overflater og mye tekstiler gir et oppdatert og feminint uttrykk.

Vi gratulerer med ny butikk og takker for et spennende oppdrag!

 
IMG_4513.jpg
 
Bilde1.jpg
 
Bilde3.jpg
 
IMG_4509.jpg

Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Forrige uke tok DRIV DESIGN turen til Stockholm for å se litt av hva som rører seg i designverden akkurat nå. Det er alltid spennende å ta turen innom messa, men for oss er det like interessant å se hva som skjer i bybildet. I Stockholm finner du det meste, alt i fra de store motehusene til små nisjebutikker på Söder (..for ikke å snakke om alle de kule spisestedene og barene!)
Igjen ser vi viktigheten i å ha tydelige, godt gjennomarbeidede konsepter med egenart i en tid hvor selve handleopplevelsen blir viktigere og viktigere. For å kunne ta opp konkurransen med nettsalg blir dette avgjørende! I Norge har vi nok enda en vei å gå. Det er mye å tjene på å tørre å være tydelige!

Her er noen smakebiter fra to dager i den svenske hovedstaden:

Zilenzio.jpg
Fellesområde.jpg
Lampe.jpg
Magis.jpg
Rød stand.jpg
Muuto.jpg
Ferm Living.jpg
&tradition.jpg
Bybilde.jpg
Åpningstider.jpg
Le Labo.jpg

Hejdå!

Dronene inntar Oslo

4. november åpnet DJI Authorized Retail Store i Oslo, og vi i DRIV DESIGN har bidratt med planløsning av lokalet. Vi ønsker lykke til med Norges første offisielle DJI-butikk!

Fasade.jpg
Mot disk.jpg
Logo.jpg
Plakater.jpg
Plakater2.jpg
Fly cage.jpg
Fly cage2.jpg
Vindu.jpg

HURRA! RETRO åpner ny butikk!

I Kristiansand regner det sorte serpentiner og ballonger over Markensgate. Endelig har RETRO fått åpnet dørene, og vi var tilstede i siste innspurt. Etter to intense måneder med tegning, planlegging og produksjon, var det ekstra fint å kunne få delta på åpningen av 600 kvadratmeter RETRO-butikk i Torvkvartalet!

GRATULERER så mye til RETRO med ny butikk - og tusen takk for oppdraget!

 

 

Bli med inn og ta en titt!  

 

 

 

 

 

Leverandørbesøk i Kongens by

September var en travel måned her på kontoret, men vi fikk ryddet unna et par dager til å reise på leverandørbesøk til København. Det ble som alltid lange dager og mye tråkking, men vi kom hjem med mer energi og oversikt enn da vi dro.

Åse trapp.jpg
Stoler Normann Copenhagen.jpg
AMA og puffer.jpg
Plastrom Normann Copenhagen.jpg
AMA og Åse rosa rom.jpg
Blå Normann Copenhagen.jpg
Grønn Normann Copenhagen.jpg
Designers Remix.jpg
Briller.jpg
Briller 3.jpg
HAY artwork.jpg
Wood Wood.jpg
Wood Wood kryssfiner.jpg
Muuto oversikt.jpg
Muuto lamper.jpg
Muuto vegg.jpg
Ganni.jpg
Grafittispeil.jpg
Anne Marie bro.jpg

BAZAAR

Denne uka har vi vært i Trondheim for å montere innredning hos den nye butikken BAZAAR på Sirkus Shopping. Etter flere dager med sparkling, maling, flislegging og skruing, begynner konturene av en ny butikk å komme til syne. Det er alltid like spennende å se resultatet av et nytt konseptdesign! Vi gleder oss til åpning, og håper trønderne tar godt i mot den nye butikken.

 
BAZAAR Sirkus 1 redigert.jpg
 
bilde 8 redigert.JPG

Med blanke ark og nye fargestifter i 678,3 km/t

 
Fullfart.jpg

Høsten er like rundt hjørnet, og det er full fart på kontoret til Driv Design. Mange spennende prosjekter ligger foran oss de neste månedene, og vi skal sette vårt preg både innenfor og utenfor Norges grenser. Vi kan nesten ikke vente! 

Mandagsbobler

Hurra! Endelig lanserer vi ny nettside! Siden vi aldri lar en anledning til å feire gå forbi, måtte vi ta en aldri så liten skål. 

I dag gikk også startskuddet for et nytt og helt annerledes prosjekt for Driv Design, så følg med videre. Dette blir spennende!!

BARCELONA

Barcelona er mer enn Antoni Gaudí og Segrada Família. Her kryr det av trendy kaffebarer, restauranter og butikker. Denne gangen fikk vi bare et par timer på oss til å smake på den spanske storbyfølelsen, noe som selvsagt er alt for lite. Neste gang må vi ha mer tid!

 

 

 

Color in certain places has the great value of making the outlines and structural planes seem more energetic.  

                                                                                                                                                                                     - Antoni Gaudi

 

Ting skjer i Tønsberg

 
 

I Tønsberg snekres og hamres det i lokalene til Vidars L'Uomo. Her åpner snart en splitter ny herrebutikk, hvor Driv Design har stått for butikkonsept og innredningsleveranse. Bilder av ferdig butikk kommer snart!

 
5_fra cohenvegg mot disk VIDARS tønsberg.jpg

Spennende samarbeid

 

I disse tider holder vi på med et spennende samarbeidsprosjekt med ELLE mELLE, et designbyrå fra Ålesund. Klesbutikken "MØST" åpner snart dørene på Vestnes, og vi gleder oss til å se resultatet!

Driv Design står for elementdesign og innredningsleveranse til det som skal bli et "MØST" for folk flest!

 

BESØK AV NYTT I UKA

 

Denne uka hadde vi besøk av en journalist fra Nytt i Uka som ville snakke litt med oss etter at Aspeli på Aker Brygge ble utnevnt til "Årets butikk 2015".
Driv Design har hatt gleden av å få tegne både dame- og herreavdelingen til Aspeli, og vi synes det er ekstra stas når butikkinteriøret blir fremhevet i jurybegrunnelsen til hovedorganisasjonen Virke og Tekstilforum:

"Butikklokalet fremstår som elegant, luftig og romslig, med et godt samspill mellom innredningsløsninger og vareeksponering. De ulike merkene blandes bevisst for å gi kundene anledning til å se, sammenligne, finne nye kombinasjoner, få en god opplevelse, og bruke mye tid i butikken."