BARCELONA

Barcelona er mer enn Antoni Gaudí og Segrada Família. Her kryr det av trendy kaffebarer, restauranter og butikker. Denne gangen fikk vi bare et par timer på oss til å smake på den spanske storbyfølelsen, noe som selvsagt er alt for lite. Neste gang må vi ha mer tid!

 

 

 

Color in certain places has the great value of making the outlines and structural planes seem more energetic.  

                                                                                                                                                                                     - Antoni Gaudi

 

Ting skjer i Tønsberg

 
 

I Tønsberg snekres og hamres det i lokalene til Vidars L'Uomo. Her åpner snart en splitter ny herrebutikk, hvor Driv Design har stått for butikkonsept og innredningsleveranse. Bilder av ferdig butikk kommer snart!

 
5_fra cohenvegg mot disk VIDARS tønsberg.jpg

Spennende samarbeid

 

I disse tider holder vi på med et spennende samarbeidsprosjekt med ELLE mELLE, et designbyrå fra Ålesund. Klesbutikken "MØST" åpner snart dørene på Vestnes, og vi gleder oss til å se resultatet!

Driv Design står for elementdesign og innredningsleveranse til det som skal bli et "MØST" for folk flest!

 

BESØK AV NYTT I UKA

 

Denne uka hadde vi besøk av en journalist fra Nytt i Uka som ville snakke litt med oss etter at Aspeli på Aker Brygge ble utnevnt til "Årets butikk 2015".
Driv Design har hatt gleden av å få tegne både dame- og herreavdelingen til Aspeli, og vi synes det er ekstra stas når butikkinteriøret blir fremhevet i jurybegrunnelsen til hovedorganisasjonen Virke og Tekstilforum:

"Butikklokalet fremstår som elegant, luftig og romslig, med et godt samspill mellom innredningsløsninger og vareeksponering. De ulike merkene blandes bevisst for å gi kundene anledning til å se, sammenligne, finne nye kombinasjoner, få en god opplevelse, og bruke mye tid i butikken."   

 

 

Tot ziens, Amsterdam!

 

Helt ærlig - finnes det noe bedre enn å reise og få nye impulser? Nye smaker, nye lukter, ny inspirasjon.. Vi elsker det!

Med våren kommer reiseloppene - så vi hadde ikke annet valg enn å pakke snippesken, ta på solbrillene og sette kursen mot Amsterdam. Her er et lite knippe bilder med blå himmel og glade farger!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vel hjemme gjenstår det bare å si 'tot ziens', Amsterdam - du leverte. Vi gleder oss allerede til neste tur!

 

 

DRIV DESIGN I TEKSTILFORUM

 

Veldig hyggelig å se noen av prosjektene våre på glanset papir i Tekstilforum - faktisk over hele fem sider!
Vi fikk fortalt litt om hva vi mener er viktig å fokusere på når en skal innrede en butikk, og litt om hva kundene synes om jobben vi har gjort for dem.

Ta en titt!

 
Driv Design i Tekstilforum-10_2015_Page_30.jpg

 

 

I GODT SELSKAP

 

Denne uka kom MiNDMagazine #8 fra italienske ALU i postkassa vår. I selskap med butikkprosjekter i Paris, Milano, LA, München og Berlin, finner vi bilder av
Driv Designs butikkprosjekt for Sorbet på Oslo City. Stas!