om oss

 

DRIV DESIGN er et designstudio som spesialiserer seg på skreddersydd butikkinnredning tilpasset ulike bransjer. Vi fungerer som totalleverandør, hvor vi ved hjelp av våre håndplukkede produsenter og dyktige samarbeidspartnere leverer komplette og nøkkelferdige butikkinteriør av høy kvalitet.

Vi løser de fleste oppgaver, fra helhetlige konsept til utvikling av enkeltstående, skreddersydde produkter eller shop-in-shop løsninger. 

Første steg er alltid å analysere og kartlegge hver enkelt kundes behov, samt målgruppen de ønsker å treffe. Vi utvikler så idéskisser og 3D-presentasjoner, planløsninger, beskrivelser av materialer og produkter, i tillegg til konstruksjonstegninger for produsenter. På denne måten har vi kontroll over hele prosessen fra idé til ferdig prosjekt, og kan garantere et godt resultat.

Smarte løsninger, formsterk estetikk og kvalitet i alle ledd, er viktige stikkord for oss. Vi tar deg som kunde på alvor, og hjelper deg med å skape en klar og attraktiv identitet for din bedrift.

 


 

KONTORADRESSE                        POSTADRESSE
Rellinggården                                    Postboks 296   
Storgata 4                                         6239 Sykkylven
6230 Sykkylven              


 +47 91 38 58 74 / +47 91 10 98 25

post@drivdesign.no

 
 
 
 
 

 

referanser