Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Forrige uke tok DRIV DESIGN turen til Stockholm for å se litt av hva som rører seg i designverden akkurat nå. Det er alltid spennende å ta turen innom messa, men for oss er det like interessant å se hva som skjer i bybildet. I Stockholm finner du det meste, alt i fra de store motehusene til små nisjebutikker på Söder (..for ikke å snakke om alle de kule spisestedene og barene!)
Igjen ser vi viktigheten i å ha tydelige, godt gjennomarbeidede konsepter med egenart i en tid hvor selve handleopplevelsen blir viktigere og viktigere. For å kunne ta opp konkurransen med nettsalg blir dette avgjørende! I Norge har vi nok enda en vei å gå. Det er mye å tjene på å tørre å være tydelige!

Her er noen smakebiter fra to dager i den svenske hovedstaden:

Zilenzio.jpg
Fellesområde.jpg
Lampe.jpg
Magis.jpg
Rød stand.jpg
Muuto.jpg
Ferm Living.jpg
&tradition.jpg
Bybilde.jpg
Åpningstider.jpg
Le Labo.jpg

Hejdå!

Dronene inntar Oslo

4. november åpnet DJI Authorized Retail Store i Oslo, og vi i DRIV DESIGN har bidratt med planløsning av lokalet. Vi ønsker lykke til med Norges første offisielle DJI-butikk!

Fasade.jpg
Mot disk.jpg
Logo.jpg
Plakater.jpg
Plakater2.jpg
Fly cage.jpg
Fly cage2.jpg
Vindu.jpg

HURRA! RETRO åpner ny butikk!

I Kristiansand regner det sorte serpentiner og ballonger over Markensgate. Endelig har RETRO fått åpnet dørene, og vi var tilstede i siste innspurt. Etter to intense måneder med tegning, planlegging og produksjon, var det ekstra fint å kunne få delta på åpningen av 600 kvadratmeter RETRO-butikk i Torvkvartalet!

GRATULERER så mye til RETRO med ny butikk - og tusen takk for oppdraget!

 

 

Bli med inn og ta en titt!  

 

 

 

 

 

Leverandørbesøk i Kongens by

September var en travel måned her på kontoret, men vi fikk ryddet unna et par dager til å reise på leverandørbesøk til København. Det ble som alltid lange dager og mye tråkking, men vi kom hjem med mer energi og oversikt enn da vi dro.

Åse trapp.jpg
Stoler Normann Copenhagen.jpg
AMA og puffer.jpg
Plastrom Normann Copenhagen.jpg
AMA og Åse rosa rom.jpg
Blå Normann Copenhagen.jpg
Grønn Normann Copenhagen.jpg
Designers Remix.jpg
Briller.jpg
Briller 3.jpg
HAY artwork.jpg
Wood Wood.jpg
Wood Wood kryssfiner.jpg
Muuto oversikt.jpg
Muuto lamper.jpg
Muuto vegg.jpg
Ganni.jpg
Grafittispeil.jpg
Anne Marie bro.jpg

BAZAAR

Denne uka har vi vært i Trondheim for å montere innredning hos den nye butikken BAZAAR på Sirkus Shopping. Etter flere dager med sparkling, maling, flislegging og skruing, begynner konturene av en ny butikk å komme til syne. Det er alltid like spennende å se resultatet av et nytt konseptdesign! Vi gleder oss til åpning, og håper trønderne tar godt i mot den nye butikken.

 
BAZAAR Sirkus 1 redigert.jpg
 
bilde 8 redigert.JPG

Med blanke ark og nye fargestifter i 678,3 km/t

 
Fullfart.jpg

Høsten er like rundt hjørnet, og det er full fart på kontoret til Driv Design. Mange spennende prosjekter ligger foran oss de neste månedene, og vi skal sette vårt preg både innenfor og utenfor Norges grenser. Vi kan nesten ikke vente! 

Mandagsbobler

Hurra! Endelig lanserer vi ny nettside! Siden vi aldri lar en anledning til å feire gå forbi, måtte vi ta en aldri så liten skål. 

I dag gikk også startskuddet for et nytt og helt annerledes prosjekt for Driv Design, så følg med videre. Dette blir spennende!!

BARCELONA

Barcelona er mer enn Antoni Gaudí og Segrada Família. Her kryr det av trendy kaffebarer, restauranter og butikker. Denne gangen fikk vi bare et par timer på oss til å smake på den spanske storbyfølelsen, noe som selvsagt er alt for lite. Neste gang må vi ha mer tid!

 

 

 

Color in certain places has the great value of making the outlines and structural planes seem more energetic.  

                                                                                                                                                                                     - Antoni Gaudi

 

Ting skjer i Tønsberg

 
 

I Tønsberg snekres og hamres det i lokalene til Vidars L'Uomo. Her åpner snart en splitter ny herrebutikk, hvor Driv Design har stått for butikkonsept og innredningsleveranse. Bilder av ferdig butikk kommer snart!

 
5_fra cohenvegg mot disk VIDARS tønsberg.jpg

Spennende samarbeid

 

I disse tider holder vi på med et spennende samarbeidsprosjekt med ELLE mELLE, et designbyrå fra Ålesund. Klesbutikken "MØST" åpner snart dørene på Vestnes, og vi gleder oss til å se resultatet!

Driv Design står for elementdesign og innredningsleveranse til det som skal bli et "MØST" for folk flest!

 

BESØK AV NYTT I UKA

 

Denne uka hadde vi besøk av en journalist fra Nytt i Uka som ville snakke litt med oss etter at Aspeli på Aker Brygge ble utnevnt til "Årets butikk 2015".
Driv Design har hatt gleden av å få tegne både dame- og herreavdelingen til Aspeli, og vi synes det er ekstra stas når butikkinteriøret blir fremhevet i jurybegrunnelsen til hovedorganisasjonen Virke og Tekstilforum:

"Butikklokalet fremstår som elegant, luftig og romslig, med et godt samspill mellom innredningsløsninger og vareeksponering. De ulike merkene blandes bevisst for å gi kundene anledning til å se, sammenligne, finne nye kombinasjoner, få en god opplevelse, og bruke mye tid i butikken."   

 

 

Tot ziens, Amsterdam!

 

Helt ærlig - finnes det noe bedre enn å reise og få nye impulser? Nye smaker, nye lukter, ny inspirasjon.. Vi elsker det!

Med våren kommer reiseloppene - så vi hadde ikke annet valg enn å pakke snippesken, ta på solbrillene og sette kursen mot Amsterdam. Her er et lite knippe bilder med blå himmel og glade farger!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vel hjemme gjenstår det bare å si 'tot ziens', Amsterdam - du leverte. Vi gleder oss allerede til neste tur!

 

 

DRIV DESIGN I TEKSTILFORUM

 

Veldig hyggelig å se noen av prosjektene våre på glanset papir i Tekstilforum - faktisk over hele fem sider!
Vi fikk fortalt litt om hva vi mener er viktig å fokusere på når en skal innrede en butikk, og litt om hva kundene synes om jobben vi har gjort for dem.

Ta en titt!

 
Driv Design i Tekstilforum-10_2015_Page_30.jpg

 

 

I GODT SELSKAP

 

Denne uka kom MiNDMagazine #8 fra italienske ALU i postkassa vår. I selskap med butikkprosjekter i Paris, Milano, LA, München og Berlin, finner vi bilder av
Driv Designs butikkprosjekt for Sorbet på Oslo City. Stas!