ASPELI – ET HINT AV JAPAN MIDT I OSLOBUKTA

I Operagata, midt mellom Middelalderparken og Munchmuseet, ligger Aspeli. En av Norges ledende butikker når det kommer til eksklusive herreklær.

Oslobukta har de siste årene utviklet seg til å bli et spennende shoppingområde i hovedstaden. Her finner du mat, mote, kunst og kultur i verdensklasse. Kanskje ikke så rart at Aspeli la sin andre butikk til nettopp denne lokasjonen, tenker vi.

Et utfordrende lokale sørget for unike løsninger 

Når vi fikk oppdraget med å designe den nye butikken til Aspeli, var vi opptatte av å skape en helt spesiell opplevelse. Lokalet var i utgangspunktet utfordrende, med glassfasader fra gulv til tak på hele tre sider. Det gjorde at vi måtte tenke helt nytt, og det liker vi.

En sentral del av løsningen ble to prøverom i en fristilt konstruksjon. Det tredje prøverommet er integrert bak vakre skyvbare spiledører sammen med lager og toalett. Noe som sørger for en variert romopplevelse i butikken. 

Design som varer

Som alltid når vi er involvert, går god design og godt håndverk hånd i hånd. Denne gangen møter norskprodusert innredning hint av Japan.

Vi legger alltid vekt på at ting skal vare, så her er det høy kvalitet på alle måter. Inspirert av japansk estetikk har vi innredet med sortbeisede og midnattsblå detaljer. Dette gir et særeget uttrykk sammen med de lyse håndfargede tekstilene, i ekte japansk ånd. Både Issey Miyake i Kyoto og Dronning Eufemia var med på moodboardet i Sykkylven. Såpass må det være!

Det er bare å la seg inspirere av fine og varige materialer! Som terrazzo, eksklusive tekstiler og treverk i ulike utførelser. Ta turen innom Aspeli i Oslobukta når du er i området, da.