DRIV DESIGN x EKORNES

Dette innlegget har vi gledet oss lenge til å skrive – ikke bare fordi det er spennende saker, men fordi det har vært en langvarig prosess som begynte helt tilbake i 2015.

November det året ble vi nemlig invitert til å presentere bedriften vår for Ekornes ASA, som hadde satt i gang en byråkonkurranse for utforming av sine nye Stressless møbelstudio. Med forhandlere over hele verden, hadde de behov for fleksible løsninger som kunne fungere like godt i småskala som i større varianter på flere hundre kvadratmeter.

Driv Design fikk altså levere forslag på konsept sammen med flere andre anerkjente byrå, og det var veldig stas når vi fikk beskjeden om at våre tegninger hadde gått helt til topps.

Over de neste 5-7 årene er planen å rulle ut opptil 4000 studio, så vi snakker høye tall! Når vi nå skriver september 2021 har ca. 1100 studio blitt levert, og tilbakemeldingene er tydelige: butikkene som har fått levert nye studio har bedre salgstall sammenlignet med de som ennå ikke har fått. Ekstra hyggelig å se det svart på hvitt - konkrete og målbare tall på det vi har jobbet med så lenge.

Ekornes gjorde opp en intern evaluering av studioutrullingen opp mot alle sine salgsselskap, hvor alt av hardware, kommunikasjon, levering/montering og salgsutvikling ble adressert. Her kom det tydelig frem at forhandlerne er godt fornøyde! Selgerne synes det er inspirerende å jobbe med de nye løsningene, noe som kommer til syne gjennom mer gjennomtenkte utstillinger - og som igjen bedrer kundens opplevelse av merkevaren.

Å samarbeide med Ekornes på et såpass omfattende og langvarig prosjekt har vært lærerikt, utfordrende og nytt. Den kanskje aller største utfordringen har vært å skulle skape noe universelt som skal treffe kunder på alle kontinent; vi har blant annet tegnet teststudio til Moskva, Boston og Tokyo!

Det er ikke verst det, altså - fra et lite kontor mellom fjord og fjell, “der ingen skulle tru...”

Vi takker Ekornes for tilliten og gleder oss over resultatet!

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5179_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5121_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5165_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5089_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5222_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5173_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5010_fotoKristinStoylen (1).jpg

foto: Kristin Støylen

DrivDesign_3B7A5055_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen

Drivdesign_3B7A5267_fotoKristinStoylen.jpg

foto: Kristin Støylen