DRIV DESIGN 15 ÅR!

Ikke ante vi, der vi satt i flyttebilen på vei til Sunnmøre, hvordan hverdagen skulle se ut 15 år etter. Etter sju år i Oslo lengtet vi etter et enklere og mindre hektisk liv - og tiden var moden for å gjøre noe annet. Midt i blant flyttekasser og nye omgivelser, ble det klart for oss at vi ønsket å starte vårt eget.
15. november 2004 sendte vi inn papirene til Brønnøysundregisteret, og DRIV DESIGN var født.

Helt i fra starten har vi vært veldig bevisste på hva vi ønsker dette firmaet skal være og hvilke verdier vi skal stå for. Enkelt og greit: å være tro mot tanken om å levere det beste. Det å velge bort lettvinte løsninger, og stå for kvalitet og holdbarhet, mener vi kommer oss alle til gode. Vi ser at innredning vi leverer står lenger i butikk enn gjennomsnittet, og at vi ofte kan bruke om igjen eksisterende elementer enten som de er, eller fornye de med enkle grep. Det er bra for oss, det er bra for kunden, og det er bra for miljøet. Vi bruker små, lokale produsenter, velger varige materialer og har direktelevering med minimal emballasje. Vi ønsker at DRIV DESIGN skal være en bærekraftig bedrift.

Når vi ser tilbake på de siste 15 årene, har det både vært rolige og hektiske perioder. Vi har vært igjennom en finanskrise og svingninger i bransjen, noe som til tider har gjort det ekstra spennende å drive sin egen bedrift. Det gjelder å ha is i magen og holde stø kurs, og det er kanskje derfor vi fortsatt sitter her? En ting som er sikkert, er i alle fall at det aldri er kjedelig. Vi er så heldige å ha verdens beste kunder, som gir oss frihet og tillit til å løse prosjekter slik vi mener er best, samt gir oss varierte arbeidsoppgaver.
Som regel tegner vi butikker, men andre ganger kan det være en bank eller et møbelstudio som er oppdraget. Vi har kundemøter over hele landet, vi er på byggeplass, vi kvalitetssikrer produktene ute hos produsenter, og vi reiser verden rundt for å finne inspirasjon til våre neste prosjekt. Vi er jammen heldige!

Åse&Kalle2.jpg

I dag åpner vi kontordørene etter arbeidstid for å feire med deg som vil ta turen innom og skåle med oss! Vi sees. :-)