Co-work i Sykkylven

Denne uken åpner SkaparLINKEN, den nye satsingen til Sykkylven Næringsutvikling. Deler av lokalene til den gamle sparebanken har nå fått nytt liv og nytt innhold, og vil bli en spennende arena å følge med på videre.

Tanken bak hva SkaparLINKEN er og skal være, er på mange måter å være et bindeledd - både mellom mennesker i ulike bransjer som kan møtes ved lunsjbordet, men også mellom deg som har en idé og de som kan hjelpe deg med å realisere den. Her inne finner du både Sykkylven Næringsutvikling, Hoppid-kontor og omstillingsprosjektet til kommunen.

Åsne Folstad, daglig leder i SNU og primus motor bak SkaparLINKEN.

Gjennom et par år med pandemi har mange hatt hjemmekontor som hovedregel. For mange av oss har dette fungert veldig bra, da nye teknologiske løsninger har blitt tvunget frem for å løse utfordringene knyttet til det at vi plutselig ikke kunne være fysisk på samme sted lenger. Vi har måttet tenke nytt - og det må vi også gjøre nå når samfunnet åpner opp igjen. Stikkordet er fleksibilitet; muligheten for å jobbe slik du selv vil, hvor du selv vil.

DRIV DESIGN har stått for innredningskonsept og utforming av lokalene, og har gjort valg som reflekterer dagens behov. Her kan du velge mellom å leie ditt eget faste cellekontor, sette deg ved en av de fleksible “hot deskene” i åpent kontorlandskap, jobbe fra sofaen, eller sitte ved et av de store bordene i fellesarealet. Farger- og materialvalg er også gjort med tanke på at det ikke skal føles som et typisk kontor - men ha et softere uttrykk som gir en lunere og hyggeligere atmosfære.

 

Flere bilder kommer senere - men for nå ønsker vi Åsne & co lykke til med den nye satsingen. Dette blir veldig bra! :-)