Ting skjer i Tønsberg

 
 

I Tønsberg snekres og hamres det i lokalene til Vidars L'Uomo. Her åpner snart en splitter ny herrebutikk, hvor Driv Design har stått for butikkonsept og innredningsleveranse. Bilder av ferdig butikk kommer snart!

 
5_fra cohenvegg mot disk VIDARS tønsberg.jpg

Spennende samarbeid

 

I disse tider holder vi på med et spennende samarbeidsprosjekt med ELLE mELLE, et designbyrå fra Ålesund. Klesbutikken "MØST" åpner snart dørene på Vestnes, og vi gleder oss til å se resultatet!

Driv Design står for elementdesign og innredningsleveranse til det som skal bli et "MØST" for folk flest!

 

BESØK AV NYTT I UKA

 

Denne uka hadde vi besøk av en journalist fra Nytt i Uka som ville snakke litt med oss etter at Aspeli på Aker Brygge ble utnevnt til "Årets butikk 2015".
Driv Design har hatt gleden av å få tegne både dame- og herreavdelingen til Aspeli, og vi synes det er ekstra stas når butikkinteriøret blir fremhevet i jurybegrunnelsen til hovedorganisasjonen Virke og Tekstilforum:

"Butikklokalet fremstår som elegant, luftig og romslig, med et godt samspill mellom innredningsløsninger og vareeksponering. De ulike merkene blandes bevisst for å gi kundene anledning til å se, sammenligne, finne nye kombinasjoner, få en god opplevelse, og bruke mye tid i butikken."   

 

 

Tot ziens, Amsterdam!

 

Helt ærlig - finnes det noe bedre enn å reise og få nye impulser? Nye smaker, nye lukter, ny inspirasjon.. Vi elsker det!

Med våren kommer reiseloppene - så vi hadde ikke annet valg enn å pakke snippesken, ta på solbrillene og sette kursen mot Amsterdam. Her er et lite knippe bilder med blå himmel og glade farger!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vel hjemme gjenstår det bare å si 'tot ziens', Amsterdam - du leverte. Vi gleder oss allerede til neste tur!

 

 

DRIV DESIGN I TEKSTILFORUM

 

Veldig hyggelig å se noen av prosjektene våre på glanset papir i Tekstilforum - faktisk over hele fem sider!
Vi fikk fortalt litt om hva vi mener er viktig å fokusere på når en skal innrede en butikk, og litt om hva kundene synes om jobben vi har gjort for dem.

Ta en titt!

 
Driv Design i Tekstilforum-10_2015_Page_30.jpg

 

 

I GODT SELSKAP

 

Denne uka kom MiNDMagazine #8 fra italienske ALU i postkassa vår. I selskap med butikkprosjekter i Paris, Milano, LA, München og Berlin, finner vi bilder av
Driv Designs butikkprosjekt for Sorbet på Oslo City. Stas!