Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Forrige uke tok DRIV DESIGN turen til Stockholm for å se litt av hva som rører seg i designverden akkurat nå. Det er alltid spennende å ta turen innom messa, men for oss er det like interessant å se hva som skjer i bybildet. I Stockholm finner du det meste, alt i fra de store motehusene til små nisjebutikker på Söder (..for ikke å snakke om alle de kule spisestedene og barene!)
Igjen ser vi viktigheten i å ha tydelige, godt gjennomarbeidede konsepter med egenart i en tid hvor selve handleopplevelsen blir viktigere og viktigere. For å kunne ta opp konkurransen med nettsalg blir dette avgjørende! I Norge har vi nok enda en vei å gå. Det er mye å tjene på å tørre å være tydelige!

Her er noen smakebiter fra to dager i den svenske hovedstaden:

Zilenzio.jpg
Fellesområde.jpg
Lampe.jpg
Magis.jpg
Rød stand.jpg
Muuto.jpg
Ferm Living.jpg
&tradition.jpg
Bybilde.jpg
Åpningstider.jpg
Le Labo.jpg

Hejdå!