Fotografering i rosenes by

Midt i Storgata i Molde finner du nå klesbutikken LOUISE! Etter å ha hatt butikk inne på kjøpesenteret MoldeTorget er de nå å finne i nye, freshe lokaler på gateplan.

Fasade.jpg

I en tid hvor flere og flere butikker søker inn i kjøpesentre, har altså LOUISE gått motsatt vei. Med sitt store vindusfelt ut mot gaten er hele butikken på utstilling - og innehaverene kan melde om at mange av kundene som kommer innom er der for å kjøpe noe de har sett da de gikk forbi kvelden før.

Oversikt mot mursteinsvegg.jpg

Gode og solide materialer som resirkulert murstein, tre, messing og silkematt marmor gir et lunt inntrykk som ønsker kundene velkommen inn. Ved å plassere klær i bare en høyde virker lokalet luftigere og større enn det var før.

Oversikt mot gate.jpg
Oversikt mot prøverom.jpg

Ved å male tak og søyle ved prøveromsavdelingen i en gyllen messingtone trekker en blikket innover og får en markert sone i enden av lokalet. Romslige prøverom med godt lys gjør det mer komfortabelt for kundene i prøveprosessen. Det store speilet på utsiden lokker kundene ut av prøverommet, så betjeningen får bidra med veiledning.

Prøverom speil.jpg
Prøverom oversikt.jpg

Disken er kledd i messing og er som et smykke midt i butikken - i tillegg til å være en kul kontrast til den rå og upolerte mursteinsveggen

Disk.jpg
Detalj disk.jpg
Hyller bak disk.jpg

Vi takker LOUISE for et spennende oppdrag og ønsker de lykke til videre som et friskt pust i Molde by!