Vidars L'uomo

I høst har vi vært på farten for å besøke både gamle og nye kunder. I Tønsberg var vi innom Vidars L’uomo, en av Norges ledende herreklærsbutikker. I fjor flyttet de inn i “nye” lokaler fra 1919 og totalrenoverte innsiden av et av Tønsbergs mest ærverdige bygg. Her var vi i DRIV DESIGN ansvarlige for både konseptdesign og innredningsleveranse. Målet var å få en butikk som skulle bygge opp under stikkordet “skreddersøm”. Vidars er opptatt av å levere det aller beste, og fokuserer på klassiske, varige og kvalitetssterke merker. Her er du mer enn bare en kunde.

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit

Foto: Anne Bråtveit