SVARSTAD FÅR MAKEOVER

Et av årets store prosjekter har vært for Svarstad Mote på Amfi Moa. Den første Svarstadbutikken ble startet i Langevågen allerede i 1969 av Laura og Per Svarstad, men nå står datter Eva og barnebarn Rebecca ved roret. I 2019 fyller Svarstad 50 år, og i den anledning har flaggskipbutikken på Amfi Moa blitt totalrenovert.

Den nye butikken har et tydelig nordisk uttrykk, med sine lyse vegger, ulltekstiler og askefinér på disk og varebord. Her har eierne vært tydelige gjennom hele prosessen: det skal være skikkelige og gode materialer som gjenspeiler kvaliteten Svarstad står for.

Svarstad selger klær til en bred aldersgruppe, har et eksepsjonelt stort utvalg, og dermed også et høyt varetrykk. Det var derfor viktig å få til innredningsløsninger som ikke bare har stor fleksibilitet og funksjonalitet, men også å få til et konsept som kan treffe bredt.

Det er også verdt å nevne at det ikke bare er det estetiske uttrykket som er nordisk, men at innredningen også er lokalprodusert og svært kortreist. Våre dyktige produsenter har også denne gangen gjort en glimrende jobb.

Ta en titt, da vel!

 
Linolie-01.jpg
 
Linolie-14.jpg
 
Linolie-02.jpg
 
Linolie-03.jpg
 
Linolie-05.jpg
 
Linolie-04.jpg
 
Linolie-07.jpg
 
Linolie-06.jpg
 
Linolie-09.jpg
 
Linolie-12.jpg
 
Linolie-10.jpg
 
Linolie-11.jpg
 
Linolie-14.jpg
 
Linolie-13.jpg